Life Actually is de persoonlijke blog van Mirthe Mertens.
Ik schrijf over de dingen die me bezighouden: het stadsleven, de wijde wereld, een goed boek, lange fietstochten en mooie dingen.

Elke week verschijnt er een nieuw artikel, meestal op donderdag.


Wie is Mirthe?

Ik woon in het centrum van Antwerpen, samen met mijn lief, the little one (wordt verwacht in september) en ons konijn. Ik breng de werkdag door in Gent als online marketeer, en in het weekend lees ik het internet – tenzij er interessantere activiteiten op de agenda staan.

Mirthe Mertens
  • Ik ben een stadsmens.
    Ik hou van de stad – van de architectuur, de sfeer, de anonimiteit en het feit dat je een stad te voet kan doorkruisen, zelfs New York. Citytrips krijgen voorrang op strandvakanties, en hoe moderner de stad, hoe beter.
  • Ik fiets zo veel ik kan.
    Fietsen maakt deel uit van mijn commute en is de ideale manier om aan mijn dagelijkse portie beweging te geraken. Ik heb een koersfiets waarmee ik in het weekend langs Vlaamsche velden fiets.
  • Ik lees wel eens graag een boek.
    Ik heb elke dag anderhalf uur tijd om te lezen op de trein. Meestal is dat een boek, soms zijn het blogs of mijn Twitter feed. Ik hou vooral van inspirerende non-fictie en goed geschreven, realistische verhalen. Science fiction is zo mijn genre niet.

Dat is het ongeveer, denk ik.
Als je nog vragen hebt, stuur me zeker een mailtje via het contactformulier!


Credits & copyright

Deze blog draait op WordPress.
Het thema heet Onyx en komt van Ecko Themes.

Alle teksten en foto’s op deze website werden geschreven en gemaakt door Mirthe, tenzij anders vermeld. Ze vallen dus onder het auteursrecht en mogen niet zomaar gekopieerd en/of bewerkt worden.

If you like it, share it. Please don’t copy.